top of page

Rejoice Always har egen blogg??

Updated: Oct 18, 2022

Hei og VELKOMMEN til RA blogg!


Følg med her for å få litt bts, andakter, lovsangs spillelister, nye oppdateringer og historier bak ulike kolleksjoner++


Litt om meg;

Jeg heter Julie Kroslid, og er nå 18 år. Om jeg skulle ha fortalt hvem jeg er på kun en setning ville jeg nok sagt: En positiv, engasjert og hardtarbeidende jente og 'JA' menneske. Lurer du på hva jeg mener med 'JA' menneske, er dette altså kort fortalt min største "styrke" og "svakhet". Jeg elsker nemlig å si ja, og strever til tider med å si nei. Jeg går for øyeblikket på KVS, hvor jeg er med i russestyret og krussestyret, leder bibelgruppe og 'søstergruppe' og er forbeder på torsdagsmøte. Utenfor KVS bruker jeg mye tid i Filadelfia Lyngdal, hvor jeg er med som lovsanger, møteleder, crewleder, med i yngste, i lederteamet for barna og er med å lede, og ha andakter på søndagskolen. Ellers driver jeg bedrift, jobber på sørlandsbadet, og digger å bruke tid med venner. Jepp, du skjønner nok tegningen. En jente som rett og slett elsker alt og alle. Over på hvordan jeg startet Rejoice Always da...Som 17-åring startet jeg Rejoice Always


Som alt annet har det å drive Rejoice Always både vært oppturer og nedturer. Jeg lanserte nettsiden, og startet dermed for fullt, 10. Juni 2021. Da hadde det tatt en prosess på flere måneder fra jeg først hadde fått tanken om dette i påsken samme året. Jeg har egentlig alltid elsket entreprenørskap, men har aldri visst hvor mye jeg faktisk likte det, eller at dette var noe jeg ønsket å satse på senere. Da jeg derimot startet bedriften hadde jeg ingen erfaringer. Derfor, som jeg stadig fikk høre av folk som tvilte rundt meg, fikk jeg ofte høre at det virket litt komplisert, og at det tar for mye tid. Jeg våknet derimot opp en dag i starten av påskeferien som 17 åring, og "bare" plutselig visste at dette var noe jeg skulle satse på. Det føltes liksom riktig, og jeg visste jo hele tiden at om det var Guds plan at jeg skulle gjøre dette, ville det på en eller annen måte ordnet seg. Så mange timer på youtube og reserch på google senere kunne jeg endelig starte opp.


Opp- og nedturer


Det å drive bedrift er derimot ikke bare oppturer. Jeg har allerede gått på mange smeller, og lært så utrolig MASSE!! Etter ulike business seminarer og kurs har jeg virkelig lært og erfart hvordan det å feile ikke betyr at du mislykkes, men derimot at du kan lære av feilen, for så å gjøre annerledes neste gang. Den eneste måten man ordentlig kan mislykkes på, er å gi opp drømmene, og tvile på seg selv. Dette ble hovedtanker i bedriften. Drømmen om å skulle spre budskapet, og skape produkter som kunne være livsforvandlende samtalestartere ble stor, så stor at jeg bare MÅTTE fortsette. Jeg ønsket å skape en måte å dele budskapet enklere, kunne åpne muligheter for å dele videre troen slik det står i bibelen vi er kalt til, og at klærne kunne være inspirasjon og motivasjon i daglig livet. Videre har jeg erfart at produktene faktisk er viktige. Mange positive tilbakemeldinger har gjort at jeg har innsett viktigheten i arbeidet, og vet dette er noe jeg brenner for, og ønsker å fortsette å utvikle. Til nå har jeg sendt ut over 400 pakker til hele Norge, og har store drømmer om å nå enda lenger!

Hvordan og hvorfor?

Det er mange grunner til at jeg valgte å starte dette. Hovedgrunnen er at jeg følte Gud la på hjertet mitt at jeg skulle starte, og jeg visste derfor at selv om jeg ikke hadde noe tidligere erfaring ville Gud lede meg gjennom det.- Dette gjorde også at starten virket mye tryggere, jeg kunne lettere kjøpe inn masse klær for høyere summer uten å tenke over at det noen gang ikke kom til å bli solgt- fordi Gud selvfølgelig ville forsørge. Når jeg ser tilbake på det er jeg nesten litt overrasket over at jeg aldri tvilte på om dette kom til å gå bra. Jeg var hele tiden positivt innstilt, og visste at alle feil jeg gjorde i oppstarten, ikke nødvendigvis var nedturer. Dette er nok det viktigste jeg har lært gjennom det å skulle starte opp.

Nr. 1. Ikke la andre fortelle deg hva du KAN og ikke kan gjøre! Mange var skeptiske til alle mine drømmer og visjoner i starten, og det er da lett og selv begynne å tvile, som stopper deg fra å oppnå dine drømmer.

Nr. 2. Selv om du gjør feil og store tabber i oppstarten og i senere valg for bedriften, betyr det ikke at du har feilet. (generelt i livet har du ikke "feilet" dersom du gjør store tabber). Det er derimot når du GIR OPP, og ikke selv tror du klarer det, at du har feilet. Da har du stoppet å prøve. De mest vellykkede menneskene sier i dag at det å "feile" er en stor styrke. Da lærer man nemlig, og kan ta disse kunnskapene og erfaringene videre i andre valg man tar. Det viser at personene har motivasjon, og ikke ønsker å gi opp selv om de møter motstand. Disse tankene har blitt svært viktige i senere valg for bedriften.


Så nå over til hvorfor jeg aldri gav meg på tross av motgang, og selv om jeg ikke egentlig hadde anelse på hva jeg gjorde. (Youtube og bibelen reddet meg). Jeg så litt etter litt viktigheten av å ha slike tilbud. Hvor stor forskjell det kunne gjøre å både gå med genserne, men også for andre personer å se genserne og produktene. Etter mange tilbakemeldinger på at blant annet kasse-dama på kiwi hadde sagt genseren var kul og spurt hvor den kunne kjøpes, til at personer har komt bort å spurt om budskapet og fått en livsforvandlende samtale av dette. Jeg tror slike produkter kan være med på å virkelig FORANDRE både hverdagen til den enkelte personen, men også så noen frø inn i andres liv. Jeg har selv opplevd å ha dype samtaler med personer jeg ikke visste var kristne, gjennom klærne. Eller diskusjoner med andre jeg har møtt på butikken. Jeg tror slike produkter er en så ufattelig stor mulighet for Gud til å utfordre deg, og bruke deg! Tør du å kanskje gå litt ekstra utenfor komfortsonen, ønsker du å kunne gjøre en forskjell? eller å bare være et lys i hverdagen til de du møter rundt deg?


Gjerne sjekk ut nettbutikken! Abonner, og følg med videre på bloggen. Vil bli lagt ut minst annenhver søndag ekstra tilbud her, andakter, spillelister på spotify og blant annet tips til bibelgrupper<333 Gjerne send meg melding om det er noen temaer du ønsker jeg skal snakke om!


xoxo Julie Kroslid<344 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page